GALLO PRISEN

Prisen uddeles 10/10, Sindets Dag på Dokk 1 kl. 15.30 -15.45 

Vi har modtaget nomineringer på 11 yderst velkvalificerede kandidater!

Årets Nominerede:

Carsten Stoemann Rasmussen

Christina-Regitze Pedersen

Jeanette Gadegaard

Johanne Haahr Uhd

Marianne Graversen

Marie Skovbo Bremer

Peter Hagelund

Sidsel Høgenhaug

Stefan Tofte

Thomas Ravn

Tina Kvist

Det er et dommerudvalg der vælger vinderen (ikke sms afstemning).

Mere info om de nominerede kommer efterhånden på siden her og på facebook, kom og heppe på din favorit på Dokk 1 - Sindets Dag arrangementer med foredrag, paneldebat mm fra 14-18

 Arrangementer

Se nyeste opdateringer og info om vores arrangementer på Facebook her.

 

Kaffebaren søger medarbejdere

Gallo Kaffebar søger medarbejdere til skånejob eller som frivillige. Stor interesse for kaffe er en fordel! Henvendelser  på 86188160 eller på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Mindfulness

Ledig plads fra den 23. oktober ring for at komme på venteliste: 86188160. Holdet er for alle og er hver tirsdag fra kl. 9 til 10 i Gallo Huset på 1. sal. Mere info her

 

Strikke, nørkle, hygge gruppe

Starter op igen 14/8-18. Hver tirsdag mellem 13-15 er der strikke/hygge gruppe i loungen ved siden af vores kaffebar "Gallo to Go". Strikkegruppen er åben for alle.

 

Læsegruppe 

Starter op igen den 22/8 -18. Hver onsdag kl. 10.30-12.00. En læseguide forbereder en tekst og et digt til hver gang - man læser det sammen og taler om indholdet. En skøn tilgang til litteratur, uden forberedelse fra din side.

 

Fællesspisning 

Holder foreløbig pause! Se vore Facebookside for nærmere info.

 

Kontorfællesskab

I Gallo Huset er det muligt, at leje et stort mødelokale på timebasis. Der er køkkenfaciliteter til fri afbenyttelse. Kontakt Gallo Huset på 86188160.

 

Vil du dekorere vores vindue?

Vi mangler folk til at dekorere kaffebarens vindue ud til gaden. Læs mere her.


Mindfulness i Gallo Huset

Vi mødes en time hver tirsdag kl. 9-10 til

- lette fysiske øvelser

- åndedrætsøvelser

- kropsgennemgang

Max. 5 på holdet.

Start den 14. august 2018.

Tilmelding snartest på telefon 86188160.

Vi glæder os til at se dig.

Ingrid

 

Fællesspisning på fredage i ulige uger kl. 18

GALLO HUSET inviterer til fællesspisning i Nørre Alle 30, 1. sal 

Du er meget velkommen til at møde op kl 16, og være en del af fællesskabet og hyggen omkring tilberedning af maden, eller bare kom til spisning kl. 18. 

Arrangementet er alkoholfrit og huset lukker kl. 20.30. Vi hjælpes ad med oprydning.  Det koster kun kr. 20 at spise med.

Du kan melde dig til  på facebook, eller ved at ringe til Gallo Huset på 86188160. Sidste frist for tilmelding er på dagen kl. 12.00

Har du forslag til en lækker og sund ret som du har lyst at være med til at tilberede og dele smagen af med andre, er det meget velkomment. Vi glæder os til at se dig. 

FÅ EN GOD START PÅ WEEKENDEN MED ET SUNDT MÅLTID MAD OG HYGGELIGT SAMVÆR  

 

Debatarrangementer

Hver anden onsdag afholder vi debatarrangementer. Her er inviteret en udefrakommende oplægsholder, som med baggrund i sin faglighed holder et oplæg om et emne inden for psykiatrien. Bagefter er der sat tid af til debat. 

Debatarrangementerne koster 25 kr. og afholdes i Gallo Huset eller andet sted i nærheden. Der kan købes billetter i indgangen, men da der er begrænset antal pladser, anbefales det at købe billet på forhånd. Disse kan købes i Gallo Husets.

Se en oversigt over vores debatarrangementer ved at trykke her. 


Foredrag

Vi holder f.eks. foredrag for uddannelsesinstitutioner m.fl. Her fortælles om Gallo Aktiviteterne og derefter et personligt foredrag om livet med en psykisk lidelse.

Se mere om foredrag her.

 

Udstillinger

Gallo Huset tilbyder kunstnere at udstille en måned af gangen. Udstillingen er ophængt på caféens vægge. Alle er velkomne til at udstille hos os. Dog har kunstnere med bruger baggrund fortrinsret, men alle er velkomne til at henvende sig. 

Det er gratis at udstille i Gallo Huset. Hvis du er interesseret i at udstille i Gallo Huset, er du meget velkommen til at henvende dig til os.

Se mere om udstillinger her.