GALLO PRISEN

Prisen uddeles 10/10, Sindets Dag på Dokk 1 kl. 15.30 -15.45 

Vi har modtaget nomineringer på 11 yderst velkvalificerede kandidater!

Årets Nominerede:

Carsten Stoemann Rasmussen

Christina-Regitze Pedersen

Jeanette Gadegaard

Johanne Haahr Uhd

Marianne Graversen

Marie Skovbo Bremer

Peter Hagelund

Sidsel Høgenhaug

Stefan Tofte

Thomas Ravn

Tina Kvist

Det er et dommerudvalg der vælger vinderen (ikke sms afstemning).

Mere info om de nominerede kommer efterhånden på siden her og på facebook, kom og heppe på din favorit på Dokk 1 - Sindets Dag arrangementer med foredrag, paneldebat mm fra 14-18

 Arrangementer

Se nyeste opdateringer og info om vores arrangementer på Facebook her.

 

Kaffebaren søger medarbejdere

Gallo Kaffebar søger medarbejdere til skånejob eller som frivillige. Stor interesse for kaffe er en fordel! Henvendelser  på 86188160 eller på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Mindfulness

Ledig plads fra den 23. oktober ring for at komme på venteliste: 86188160. Holdet er for alle og er hver tirsdag fra kl. 9 til 10 i Gallo Huset på 1. sal. Mere info her

 

Strikke, nørkle, hygge gruppe

Starter op igen 14/8-18. Hver tirsdag mellem 13-15 er der strikke/hygge gruppe i loungen ved siden af vores kaffebar "Gallo to Go". Strikkegruppen er åben for alle.

 

Læsegruppe 

Starter op igen den 22/8 -18. Hver onsdag kl. 10.30-12.00. En læseguide forbereder en tekst og et digt til hver gang - man læser det sammen og taler om indholdet. En skøn tilgang til litteratur, uden forberedelse fra din side.

 

Fællesspisning 

Holder foreløbig pause! Se vore Facebookside for nærmere info.

 

Kontorfællesskab

I Gallo Huset er det muligt, at leje et stort mødelokale på timebasis. Der er køkkenfaciliteter til fri afbenyttelse. Kontakt Gallo Huset på 86188160.

 

Vil du dekorere vores vindue?

Vi mangler folk til at dekorere kaffebarens vindue ud til gaden. Læs mere her.


Foredrag

Gallo Huset har gennem flere år erfaringer med at holde foredrag for uddannelsesinstitutioner eller grupper. Vores udgangspunkt for foredragene er at lukke op for det tabubelagte emne, som psykiatri og psykisk sygdom kan være og ikke mindst fordommene herom.

 

Baggrund for foredrag:

Vores foredrag bliver holdt af to medarbejdere. Det varer ca. 2 timer og indeholder 2 emner, et om Gallo og et personligt foredag. Der er tid under eller efter foredragene til uddybende spørgsmål. Det er en glæde for os at opleve tilhørernes interesse og vi har erfaring for, at mange institutioner vælger at komme igen. Det er vores indtryk, at det giver et både fagligt og personligt udbytte at høre vores foredrag.
 
I Gallo Huset arbejder vi for at øge viden og forståelse for psykiske problemer og psykisk sygdom og herunder forsøger vi at medvirke til at skabe et mere nuanceret billede og mindske tabu omkring emnet. Vores fokus er psykisk syges ressourcer og muligheder for at komme sig.
 
Vores foredrag er et vigtigt bud på en øget dialog mellem samfundet og psykiatriens medarbejdere og brugere.

Gallo foredraget:

Gallo foredraget er den første del. Her vil vi fortælle om Gallo, som er en lille, men alsidig organisation med bl.a. en kreativ skole, et forlag, et gartneri mm. Gallo Huset er en del af disse Gallo Aktiviteter. Vi fortæller om, hvordan det hele er startet og hvordan det har udviklet sig. Desuden informerer vi om vores hverdag i Gallo Huset med alle de ting, der foregår her.
 
Recovery og Empowerment er en implementeret del af Gallo Aktiviteterne (vi har altid talt om hjælp til selvhjælp). Vi fortæller ud fra egne erfaringer om det at arbejde under særlige vilkår i forhold til det at arbejde på det almindelige arbejdsmarked.

Personlige foredrag:

Det personlige foredrag bliver også holdt af medarbejdere i Gallo Huset, der fortæller om livet med en psykisk lidelse eller sårbarhed og om det at komme videre. Her vil blive fortalt om foredragsholderens møde med det psykiatriske system og det vil give tilhørerne indsigt i et sygdomsforløb. Herunder hvad henholdsvis god og mindre god behandling har betydet for den enkelte.
 
Foredraget vil give indsigt i sygdom, men også fortælle at der findes rigtige mennesker bag alle diagnoser. Dvs. der er ingen mennesker, der er syge hele tiden. Man er meget mere end sin diagnose/sygdom.
 
Alle medarbejdere i Gallo Huset kender betydningen af inklusion og f.eks. det at have et arbejde. Der vil blive fortalt om vendepunkterne i foredragsholderens sygdomsforløb og hvordan vedkommende er nået dertil, at han/hun måske igen kan kigge livskvaliteten i øjnene.
 
Vi har holdt foredrag for mange forskellige mennesker. Vi har haft besøg af bl.a. uddannelsesinstitutioner, gymnasier, folkeskoler, varmemestre, daghøjskoler, revalideringscentre og medarbejdere ved forskellige psykiatriske arbejdspladser, f.eks. lokalpsykiatri og aktivitetscentre.
 
Mange af vores foredragskunder kombinerer et foredragsbesøg i Gallo Huset med et besøg på Museet på Psykiatrisk Hospital. Museet har telefon 78 47 04 03.

Har du og din gruppe lyst til at blive klogere på andre mennesker? Vil I vide noget om psykisk sygdom? Så ring og få en snak med os i Gallo Huset på telefon 86 18 81 60.

Priser:

For grupper op til 9 personer: 750 kr.
For grupper med 10-30 personer: 1.000 kr.
For grupper med 31-40 personer: 1.200 kr.
Foredrag uden for huset koster: 1.500 kr. uanset gruppens størrelse. Derudover må der påregnes kørselsgodtgørelse og over større afstande ligeledes diæter. Efter kl. 17:00 aftales en særlig pris.
 
Til foredragene serveres kaffe og the, som er med i prisen.
 
Der er mulighed for tilkøb af frokost, dette skal dog bestilles en uge i forvejen.