Debatarrangementer: 
Onsdag den 11/4 2018 kl. 15.30-17.30 i Gallo Huset: Borgernes Psykiatrihus. Onsdag den 18/4: ACT-modellen og unge. Onsdag den 25/4: Hvad laver byens sociale viceværter. Onsdag 16/5: Fri for psykofarmaka?. Yderligere info

 

Døde danske poeters klub torsdage kl. 14-16: Gallo Huset hylder 4 stærke poeter og kunstnere 4 torsdage. Den 22. marts hylder vi Michael Strunge. Mere info her.

 

Fællesspisning fredage i ulige uger kl. 18: Få en god start på weekenden med et sundt måltid mad og hyggeligt samvær. Det koster 20 kr. at spise med. Tilmelding på Facebook eller på Gallo Huset 86188160 senest samme dag kl. 12. Mere info her.

 

Læsegruppe vedr. Sydamerikansk litteratur: Er du interesseret i Sydamerikansk litteratur og har du også lyst til at snakke lidt spansk så er denne læsegruppe måske noget for dig? Gruppen starter torsdag den 1/3 2028 kl. 13.00-14.30. Mere info her.

 

Strikke - hygge gruppe: Hver tirsdag mellem 13-16 er der strikke - hygge gruppe i loungen ved siden af vores kaffebar "Gallo to Go". Strikkegruppen er åben for alle.

 

I marts måned kan du se kunstudstillingen: "Firkløverudstilling" 

Uddybende info om udstillingen kan du læse her

 

Læsegruppe Hver onsdag kl. 10.30-12.00. En læseguide forbereder en tekst og et digt til hver gang - man læser det sammen og taler om indholdet. En skøn tilgang til litteratur.

 

Kontorfællesskab

I Gallo Huset er det muligt, at fremleje 2 lokaler - samlet eller hver for sig på månedlig basis. Der er køkkenfaciliteter til fri afbenyttelse, og mulighed for brug af stort eller lille mødelokale efter aftale. Kontakt Gallo Huset på 86188160.

 

Vil du dekorere vores vindue?

Vi mangler folk til at dekorere kaffebarens vindue ud til gaden. Læs mere her.

Lyrik og musikarrangementer

Læsegruppe vedr. Sydamerikansk litteratur

Forfattere og poeter og deres virkelighed

Er du interesseret i Sydamerikansk litteratur og har du også lyst til at snakke lidt spansk så er denne læsegruppe måske noget for dig?

Gruppen vil interessere sig for forfatternes og poeternes sociale og historiske baggrund.

Gruppen vil diskutere de forskellige forfatteres noveller og digte.

Noveller af:
•Horacio Quiroga (Uruguay)
•Juan Rulfo (México)
•Julio Cortázar (Argentina)
•Gabriel García Márquez (Columbia)
•Eduardo Galeano (Uruguay)

Poesi af:
•César Vallejo (Peru)
•Pablo Neruda (Chile)
•Roque Dalton (El Salvador)
•Nicolás Guillén (Cuba)
•Ernesto Cardenal (Nicaragua)

Gruppen starter torsdag den 1/3 2018 kl. 13.00-14.30 og vil løbe over 11 uger på følgende datoer:

15/3 2018, 12/4 2018, 19/4 2018, 26/4 2018, 3/5 2018, 17/5 2018, 24/5 2018, 31/5 2018, 7/6 2018 og 14/6 2018.

 

Døde danske poeters klub

Kom og vær med, når Gallo Husets cafélounge hylder 4 stærke danske poeter og kunstnere. Vi starter den 22. februar 2018 med Dan Turell. 

4 torsdage, vil vi præsentere dagens poet med en kort intro og appetitvækkere med citater, samt efterfølgende oplæsning af noget af guldet fra forfatterskabet. 

Tag gerne dit yndlingsværk af dagens kunstner med under armen, samt din nabo eller kæreste, ikke din hund og kat - og giv dit bidrag med lidt oplæsning, hvis du har mod på det. Hvad betød denne digter for dig?

Der vil være en kaffe/the og kage pause midtvejs, og her kan du lytte til afdæmpet musik fra afdøde rockmusikere – Members of the Forever 27 Club, samt andre. Eller bare snakke med de andre gæster – eller bare være til. Der er ingen krav!!!

Arrangementer forsætter herefter med mere oplæsning, alt efter stemningen, samt meget gerne – udveksling og diskussion.

Det er gratis at deltage, og drikkevarer samt kage sælges i kaffebaren til rimelige priser. 

Program:

Den 22. februar Dan Turell, den 8. marts hyldes Tove Ditlevsen, den 22. marts Mikael Strunge og den 5. april Natasja Saad.

 

Lyrikarrangementer:

Til lyrik og musikarrangementerne har vi inviteret forskellige kunstnere, der læser op af andres og egne tekster, herunder erindringer og digte, - ligesom der vil være musikere, som vil underholde med deres egen musik.

Det er vigtigt, at arrangementerne får lov at virke som et lærested for udøvende kunstnere. Et sted hvor man har lov til at "falde igennem" uden, at der sker noget ved det. Det er vores erfaring, at det giver et "boost" til ens egen personlige udvikling, når man på den måde udfordrer sig selv og stiller sig op foran andre. 

Vores lyrik og musikarrangementer er ment som et forsøg på at skabe et rum for oplevelse, inspiration, det legende, humoren og mangfoldigheden. Det er vores ønske at skabe en atmosfære af nærhed og gensidighed, sådan at der også er plads til dialog mellem publikum og kunstnere. 

Vi hører gerne fra nuværende eller kommende kunstnere, der evt. er interesserede i at bidrage ved Gallo Husets lyrik og musikarrangementer.