SOMMERFERIELUKKET

Gallo Kaffebar holder lukket fra den 16. juli til den 13. august.

Gallo Huset holder lukket fra den 16. juli til den 6. august.

Vi ønsker alle en rigtig god sommer!


Kaffebaren søger medarbejdere

Gallo Kaffebar søger medarbejdere til skånejob eller som frivillige. Stor interesse for kaffe er en fordel! Henvendelser fra uge 32, eller på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..Mindfulness

Starter op igen efter sommerferie tirsdag den 14/8 kl. 9-10. Vi mødes hver uge i Gallo Huset på 1. sal. Du er velkommen til at komme til en prøvetime. Tilmelding nødvendig på Gallo Husets telefon: 86188160. Mere info her

 

Læsegruppe vedr. Sydamerikansk litteratur

Gruppen starter op igen torsdag den 16/8 -18 kl. 13.00-14.30. Er du interesseret i Sydamerikansk litteratur og har du også lyst til at snakke lidt spansk så er denne læsegruppe måske noget for dig? Mere info her.

 

Strikke, nørkle, hygge gruppe

Starter op igen 14/8-18. Hver tirsdag mellem 13-15 er der strikke/hygge gruppe i loungen ved siden af vores kaffebar "Gallo to Go". Strikkegruppen er åben for alle.

 

Læsegruppe 

Starter op igen den 22/8 -18. Hver onsdag kl. 10.30-12.00. En læseguide forbereder en tekst og et digt til hver gang - man læser det sammen og taler om indholdet. En skøn tilgang til litteratur, uden forberedelse fra din side.

 

Fællesspisning 

Holder foreløbig pause! Se vore Facebookside for nærmere info.

 

Kontorfællesskab

I Gallo Huset er det muligt, at leje et stort mødelokale på timebasis. Der er køkkenfaciliteter til fri afbenyttelse. Kontakt Gallo Huset på 86188160.

 

Vil du dekorere vores vindue?

Vi mangler folk til at dekorere kaffebarens vindue ud til gaden. Læs mere her.


Udstillinger

Udstilling i Gallo Huset

Gallo Huset tilbyder kunstnere at udstille en måned af gangen. Udstillingen er ophængt på caféens vægge. Alle er velkomne til at udstille hos os. Dog har kunstnere med bruger baggrund fortrinsret, men alle er velkomne til at henvende sig. 

Det er gratis at udstille i Gallo Huset. Hvis du er interesseret i at udstille i Gallo Huset, er du meget velkommen til at henvende dig til os.