Debatarrangementer: 
Onsdag den 11/4 2018 kl. 15.30-17.30 i Gallo Huset: Borgernes Psykiatrihus. Onsdag den 18/4: ACT-modellen og unge. Onsdag den 25/4: Hvad laver byens sociale viceværter. Onsdag 16/5: Fri for psykofarmaka?. Yderligere info

 

Døde danske poeters klub torsdage kl. 14-16: Gallo Huset hylder 4 stærke poeter og kunstnere 4 torsdage. Den 22. marts hylder vi Michael Strunge. Mere info her.

 

Fællesspisning fredage i ulige uger kl. 18: Få en god start på weekenden med et sundt måltid mad og hyggeligt samvær. Det koster 20 kr. at spise med. Tilmelding på Facebook eller på Gallo Huset 86188160 senest samme dag kl. 12. Mere info her.

 

Læsegruppe vedr. Sydamerikansk litteratur: Er du interesseret i Sydamerikansk litteratur og har du også lyst til at snakke lidt spansk så er denne læsegruppe måske noget for dig? Gruppen starter torsdag den 1/3 2028 kl. 13.00-14.30. Mere info her.

 

Strikke - hygge gruppe: Hver tirsdag mellem 13-16 er der strikke - hygge gruppe i loungen ved siden af vores kaffebar "Gallo to Go". Strikkegruppen er åben for alle.

 

I marts måned kan du se kunstudstillingen: "Firkløverudstilling" 

Uddybende info om udstillingen kan du læse her

 

Læsegruppe Hver onsdag kl. 10.30-12.00. En læseguide forbereder en tekst og et digt til hver gang - man læser det sammen og taler om indholdet. En skøn tilgang til litteratur.

 

Kontorfællesskab

I Gallo Huset er det muligt, at fremleje 2 lokaler - samlet eller hver for sig på månedlig basis. Der er køkkenfaciliteter til fri afbenyttelse, og mulighed for brug af stort eller lille mødelokale efter aftale. Kontakt Gallo Huset på 86188160.

 

Vil du dekorere vores vindue?

Vi mangler folk til at dekorere kaffebarens vindue ud til gaden. Læs mere her.

Udstillinger

Firkløverudstilling

Akvarel af Thomas Stenshøj

 

Vi er fire elever fra Gallo Skolen, som har sat en udstilling sammen. Udstillingen varer januar og februar i Gallo Huset. Vi har selvfølgelig hvert sit udtryk, men er fælles om vores fordybelse omkring billeder. Så billederne er både figurative og abstrakte, farverige og neddæmpede. 
Der er fernisering den 11. januar 2018 kl. 13-16.

Hilsen Marlene Thorndahl, Mette Øksnebjerg, Farraj Naser og Thomas Stenshøj

 

Udstilling i Gallo Huset

Gallo Huset tilbyder kunstnere at udstille en måned af gangen. Udstillingen er ophængt på caféens vægge. Alle er velkomne til at udstille hos os. Dog har kunstnere med bruger baggrund fortrinsret, men alle er velkomne til at henvende sig. 

Det er gratis at udstille i Gallo Huset. Hvis du er interesseret i at udstille i Gallo Huset, er du meget velkommen til at henvende dig til os.