GALLO PRISEN

Prisen uddeles 10/10, Sindets Dag på Dokk 1 kl. 15.30 -15.45 

Vi har modtaget nomineringer på 11 yderst velkvalificerede kandidater!

Årets Nominerede:

Carsten Stoemann Rasmussen

Christina-Regitze Pedersen

Jeanette Gadegaard

Johanne Haahr Uhd

Marianne Graversen

Marie Skovbo Bremer

Peter Hagelund

Sidsel Høgenhaug

Stefan Tofte

Thomas Ravn

Tina Kvist

Det er et dommerudvalg der vælger vinderen (ikke sms afstemning).

Mere info om de nominerede kommer efterhånden på siden her og på facebook, kom og heppe på din favorit på Dokk 1 - Sindets Dag arrangementer med foredrag, paneldebat mm fra 14-18

 Arrangementer

Se nyeste opdateringer og info om vores arrangementer på Facebook her.

 

Kaffebaren søger medarbejdere

Gallo Kaffebar søger medarbejdere til skånejob eller som frivillige. Stor interesse for kaffe er en fordel! Henvendelser  på 86188160 eller på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Mindfulness

Ledig plads fra den 23. oktober ring for at komme på venteliste: 86188160. Holdet er for alle og er hver tirsdag fra kl. 9 til 10 i Gallo Huset på 1. sal. Mere info her

 

Strikke, nørkle, hygge gruppe

Starter op igen 14/8-18. Hver tirsdag mellem 13-15 er der strikke/hygge gruppe i loungen ved siden af vores kaffebar "Gallo to Go". Strikkegruppen er åben for alle.

 

Læsegruppe 

Starter op igen den 22/8 -18. Hver onsdag kl. 10.30-12.00. En læseguide forbereder en tekst og et digt til hver gang - man læser det sammen og taler om indholdet. En skøn tilgang til litteratur, uden forberedelse fra din side.

 

Fællesspisning 

Holder foreløbig pause! Se vore Facebookside for nærmere info.

 

Kontorfællesskab

I Gallo Huset er det muligt, at leje et stort mødelokale på timebasis. Der er køkkenfaciliteter til fri afbenyttelse. Kontakt Gallo Huset på 86188160.

 

Vil du dekorere vores vindue?

Vi mangler folk til at dekorere kaffebarens vindue ud til gaden. Læs mere her.


Gallo Show bliver ikke afholdt i 2018

Gallo Prisen 2018

Igen i år uddeler vi en pris for åbenhed og ærlighed og DU kan nominere prisvinderen.
Gallo Prisen gives til en person, der står frem med sin psykiske sårbarhed, til inspiration for andre. Vinderen af prisen skal have bidraget til at fjerne tavshed, tvivl og tabu om psykisk sygdom.
 
 
Gallo Pris vinderen bliver indstillet af den danske befolkning, som nominerer en, som de synes skal anerkendes for deres indsats for oplysning og afstigmatisering af psykiske lidelser.
Gallo Prisen, en check på 5000 kr. og et stykke kunstværk special designet til lejligheden.
 
Det eneste du skal gøre, er at sende indstillingen til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
Indstillingen skal indeholde:
 
1: FULDE NAVN (Gerne med kontaktoplysninger på indstillede)
2: LIDT OM PERSONEN
3: BEGRUNDELSE: (Hvorfor nomineres personen til prisen?)
4: DINE KONTAKTOPLYSNINGER: Navn, adresse, telefon nummer og e­mail
 
Prisen vil blive uddelt ved Sindets dag/World Menteal Health Day på Dokk1 den 10. oktober 2018.
 
Frist for at sende nominationer er 10. september 2018 (jyderne opmunteres især til at nominere hinanden/sig selv, da prisen er aldrig blevet uddelt til nogen fra hjemmebanen!)Gallo Prisen 2017

Gallo Prisen gives til en person, der står frem med sin psykiske sårbarhed, til inspiration for andre. En person, der selv har gjort en indsats for synlighed, information og afstigmatisering.

Vinderen af Gallo Prisen 2017 blev Louise Bjørndal fra Næstved. Han har bidraget til at fjerne tavshed, tvivl og tabu om psykisk sygdom.

Prisen er på 5.000 kr. samt en tegning af Gallo hanen, lavet af Marlene Thorndahl fra Gallo Skolen.

Gallo er det mexicanske ord for hane. Det bruges, i overført betydning, i Latinamerika om en dristig, stærk, stolt og fremadrettet personlighed.