Debatarrangement 27/3: ABC-Metoden -Hvordan fremmer vi danskernes trivsel?

      Kommentarer lukket til Debatarrangement 27/3: ABC-Metoden -Hvordan fremmer vi danskernes trivsel?

Ved Dannie Lønne Larsen, Udviklingskonsulent i Frivilligcentre og Selvhjælp Danmark

Mental sundhed er alt det, der gør livet værd at leve – at vi trives og har det godt. Det er vigtigt, at vores krop fungerer, men det er mindst lige så vigtigt, at vi trives og har det godt. Mental sundhed handler om at gøre noget aktivt, noget meningsfuldt og at gøre noget sammen med andre.
Vores mentale sundhed og trivsel skabes nemlig i fællesskab med andre – hvor end det måtte være.

Foredraget omhandler ”ABC for mental sundhed”, som er den første forskningsbaserede indsats, der retter sig mod hele befolkningen, og som giver et nyt, positivt og handlingsorienteret fokus på mental sundhed, så det også omfatter det, der fremmer trivsel og styrker os som mennesker.