SOMMERFERIELUKKET

Gallo Kaffebar holder lukket fra den 16. juli til den 13. august.

Gallo Huset holder lukket fra den 16. juli til den 6. august.

Vi ønsker alle en rigtig god sommer!


Kaffebaren søger medarbejdere

Gallo Kaffebar søger medarbejdere til skånejob eller som frivillige. Stor interesse for kaffe er en fordel! Henvendelser fra uge 32, eller på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..Mindfulness

Starter op igen efter sommerferie tirsdag den 14/8 kl. 9-10. Vi mødes hver uge i Gallo Huset på 1. sal. Du er velkommen til at komme til en prøvetime. Tilmelding nødvendig på Gallo Husets telefon: 86188160. Mere info her

 

Læsegruppe vedr. Sydamerikansk litteratur

Gruppen starter op igen torsdag den 16/8 -18 kl. 13.00-14.30. Er du interesseret i Sydamerikansk litteratur og har du også lyst til at snakke lidt spansk så er denne læsegruppe måske noget for dig? Mere info her.

 

Strikke, nørkle, hygge gruppe

Starter op igen 14/8-18. Hver tirsdag mellem 13-15 er der strikke/hygge gruppe i loungen ved siden af vores kaffebar "Gallo to Go". Strikkegruppen er åben for alle.

 

Læsegruppe 

Starter op igen den 22/8 -18. Hver onsdag kl. 10.30-12.00. En læseguide forbereder en tekst og et digt til hver gang - man læser det sammen og taler om indholdet. En skøn tilgang til litteratur, uden forberedelse fra din side.

 

Fællesspisning 

Holder foreløbig pause! Se vore Facebookside for nærmere info.

 

Kontorfællesskab

I Gallo Huset er det muligt, at leje et stort mødelokale på timebasis. Der er køkkenfaciliteter til fri afbenyttelse. Kontakt Gallo Huset på 86188160.

 

Vil du dekorere vores vindue?

Vi mangler folk til at dekorere kaffebarens vindue ud til gaden. Læs mere her.


Debatarrangementer

Efterårets program


Gallo Huset afholder debatarrangementer om aktuelle emner, som afsluttes med spørgsmål og fri debat. Alle er velkomne og prisen er kun 25 kr.

Da der er begrænset antal pladser, anbefales det at i køber billetter på forhånd i Gallo Huset.   

Arrangementerne afholdes på onsdage hver anden uge kl. 15:30-17:30. 

 

KÆRLIGHEDSHÆREN - onsdag den 29/8 2018, kl. 16:30 - 18:30


BRUDT KONTAKT MED FORÆLDRENE! 

Ved Kirstine Frida Rysbjerg (foreningens forkvinde) og Stinna Jenny Christiansen (ansvarlig for lokalforeningen i Aarhus)

Kærlighedshæren er en nystartet forening, som faciliterer støttegruppemøder for mennesker med svære forældrerelationer, og som har brudt med deres forældre eller er blevet brudt med af deres forældre, eller som bare overvejer det.

Svære familierelationer og familiebrud er et yderst tabubelagt emne, som den enkelte ofte oplever, at stå alene med. Det kan være meget skamfuldt for den enkelte, at have svære familierelationer, da familien ses som "Det allerhelligste".

Kærlighedshærens vision er, at bryde tabuet, da vi mener, at alle har ret til at bryde med usunde relationer, selv i familien. Vi vil fortælle om Kærlighedshærens vision og udvikling, vores støttegruppemøder og ikke mindst om vores egne svære familierelationer, som har krævet et familiebrud.

Kom og blive inspireret, bidrage til debatten - har du måske erfaringer der kan deles?

 


NADA øreakupunktur - onsdag den 12/9 2018, kl. 16:30 - 18:30

Ved Anne-Mette Nørgaard

Til lindring af 
stress, angst og søvnproblemerPersonlighedsforstyrrelser - onsdag den 26/9 2018, kl. 16:30 - 18:30

Ved psykolog Rikke Bøye

 

ANGST - onsdag den 21/11 2018, kl. 15:30 - 17:30 

Ved psykolog Anna Helena Blomgren Johansson