Debatarrangementer: Onsdag den 21/2 2018: Oplæg om OCD og den 28/2 2018: Nytænk Sociale indsatser - om Fundamentet. Yderligere info

 

Recovery-gruppe starter på Gallo Huset den 31. januar 2018 kl 12.30-14.30. Formålet med gruppen er, at vi får snakket om det at være et menneske med psykiske sårbarhed/sygdom og deler ud af vores livserfaringer. Tilmelding og yderligere info hos Mogens Jørgensen på mobil: 60174431.

 

I januar og februar måned kan du se kunstudstillingen: "Frikløverudstilling" 

Uddybende info om udstillingen kan du læse her

 

Læsegruppe Hver onsdag kl. 10.30-12.00. En læseguide forbereder en tekst og et digt til hver gang - man læser det sammen og taler om indholdet. En skøn tilgang til litteratur.

 

Vi afholder fællesspisning, torsdag den 18. januar kl. 18, som optakt til Frivilligår 2018, sammen med vores naboer Ungkirken og Elsk Aarhus. Godt at mødes med nogle nye mennesker til samtale og inspiration og hygge. Alle er velkommen, men tilmelding er nødvendig på 86188160. Vi deltager også i Ridehuset søndag eftermiddag den 21/1.

 

Kontorfællesskab

I Gallo Huset er det muligt, at fremleje 2 lokaler - samlet eller hver for sig på månedlig basis. Der er køkkenfaciliteter til fri afbenyttelse, og mulighed for brug af stort eller lille mødelokale efter aftale. Kontakt Gallo Huset på 86188160.

 

Vil du dekorere vores vindue?

Vi mangler folk til at dekorere kaffebarens vindue ud til gaden. Læs mere her.

Debatarrangementer

Forårets program 

Arrangementerne afholdes på onsdage hver anden uge kl. 15:30-17:30. 

 

Onsdag den 21/2 2018, kl. 15:30-17:30 - Oplæg om OCD

Ved Marlene Klindt Bohni, Privatpraktiserende psykolog i Aarhus

Malene Klindt Bohni har tidligere gennem en årrække arbejdet på en specialiseret OCD- og angstklinik i psykiatrien. Hun har bl.a. været med til at skrive flere bøger om OCD.

OCD er en lidelse kendetegnet ved tvangstanker og/ eller tvangshandlinger. To-tre procent af befolkningen udvikler OCD. Malene Klindt Bohni vil fortælle sygdommen og de mange forskellige typer symptomer, dens mulige årsager og behandlingsmetoder. 

Hør hvad man som OCD-ramt selv kan gøre for at bekæmpe symptomerne, og hvad pårørende og professionelle kan gøre for bedst at støtte en person, der er ramt af OCD.

 

Onsdag den 28/2 2018, kl. 15:30-17:30 - Nytænk social indsatser

Ved Anne Thorning, medarbejder hos Fundamentet

Anne Thorning fortæller om Fundamentets historie, værdigrundlag og metode og selvfølgelig om de mennesker som bruger Fundamentet. Oplægget inviteret til diskussion om hjemløsesituationen i Aarhus.

 

Debatarrangementer - Gallo Huset

Gallo Huset afholder debatarrangementer om aktuelle emner, som afsluttes med spørgsmål og fri debat. Alle er velkomne og prisen er kun 25 kr.

Da der er begrænset antal pladser, anbefales det at i køber billetter på forhånd i Gallo Huset.