Mere Gallo

Gallo Skolen
Gallo Skolen tilbyder undervisning i kreative fag.

Galleri Gallo
Galleri Gallo har hver måned 2-3 kunstnere der udstiller, alle kunstnere er velkommen til at udstille, uanset om de er psykisk syge eller raske.

Gallo Gartneriet
Gartneriet råder over 2000 m2 jord ved Rolighedsvej, hvor vi også har en salgsbod.

Gallo Gården Skærlund i Thy
På Skærlund kan man leje en af lejlighederne for én eller flere uger. Her er der mulighed for at udfolde sig i mange kreative retninger, og det foregår sammen med den kreative gruppe fra Fontænegården Enggården. Gallo Gården Skærlund kan kontaktes via Fortænegården Enggården, der står for booking af lejligheder.

GalloJob
GalloJob opretter og formidler job med l√łntilskud til tidligere og nuv√¶rende psykiatribrugere, som er p√• f√łrtidspension.

Gallo Kriserådgivning
Kriser√•dgivningen henvender sig til alle, som √łnsker hj√¶lp i forbindelse med personlige forhold/problemstillinger.

Kaffebaren “Gallo to go”
Ligger ved Gallo Huset, N√łrre All√© 30. Ved at st√łtte kaffebaren st√łtter du foredrag og oplysning om psykisk s√•rbarhed.

Radio Gallo
Radio Gallo kan h√łres i hele kommunen p√• √Örhus Lokalradio frekvens 98,7 mhz. Torsdag kl. 10-11. H√łr udsendelse her: Reportage Tom Jul

Fontænegården Enggården
Enggården er et landbrug, og man driver Enggården med det formål at give mennesker med langvarig psykisk sygdom, gode muligheder for en revalidering gennem arbejde og undervisning, ansvar og fælleskab.