Debatarrangementer

Gallo Huset afholder debatarrangementer om aktuelle emner, som afsluttes med spørgsmål og fri debat. Alle er velkomne, og prisen er 40 kr. Da der er begrænset antal pladser, anbefales det at I køber billetter på forhånd i Gallo Huset eller på https://www.place2book.com/da/sw2/sales/event_list/EM8944

Se nærmere og nyeste opdateringer om vores arrangementer her: https://www.facebook.com/pg/GalloHuset/events/

Vi følger de aktuelle retningslinjer for Covid-19.


FORÅRETS DEBATARRANGEMENTER 2022

ET LIV MED ASPERGERS
TORSDAG D. 24. FEBRUAR, KL. 16.00-18.00
Sted: Gallo Huset, Nørre Allé 30, 8000 Aarhus
Ved Rasmus Bach Wolthers og Ken Harpsøe Jacobsen, pædagogisk konsulent.

Rasmus Wolthers fik en autismespektrum diagnose som 27-årig.

Han vil fortælle om hvilke udfordringer autistiske mennesker kan blive udsat for i vores moderne hyper-sociale samfund. Nogle mennesker med autisme har særlige brugbare og unikke evner, som desværre tit kan gå til spilde, på grund af problemer med at indgå i det sociale i et travlt studie- og arbejdsliv. Rasmus vil også dele ud af sine egne erfaringer med hvilke strategier han selv bruger til at hjælpe sig igennem dagligdagen og voksenlivet, uden at blive overvældet af sine udfordringer, samt forslag til hvad man som pårørende til en autistisk person, kan gøre for at hjælpe og støtte op om dem.

Autisme er ikke nødvendigvis et handicap, men lige så meget en anden måde at være på, som omverdenen ikke altid er forberedt på og kan rumme.

Ken Jacobsen, pædagogisk konsulent ved Autismefokus, Region Midtjylland, vil i sit oplæg lave en kort præsentation af teorien bag autismediagnosen, og lave koblinger til hvordan det er kommet til udtryk hos de borgere han har samarbejdet med. Ken har arbejdet bredt inden for autismeområdet de sidste 16 år, og bruger nu den erfaring til at rådgive og undervise fagprofessionelle.