Debatarrangementer

Gallo Huset afholder debatarrangementer om aktuelle emner, som afsluttes med spørgsmål og fri debat. Alle er velkomne, og prisen er 40 kr. Da der er begrænset antal pladser, anbefales det at I køber billetter på forhånd i Gallo Huset eller på Place2book.com

Arrangementerne afholdes fortrinsvis tirsdag mellem kl. 16:00-18:00. Se nærmere og nyeste opdateringer om vores arrangementer her: https://www.facebook.com/pg/GalloHuset/events/

Se vores debatarrangementer og køb billet her:
https://www.place2book.com/da/sw2/sales/event_list/EM8944

Vi følger de aktuelle retningslinjer for Covid-19.

SØVN
MANDAG D. 31. MAJ, KL. 16.00-18.00
Foredrag om søvn og psykologisk behandling af insomni ved Ali Amidi, Cand.psych., Ph.D., Adjunkt.
Søvn er afgørende for vores hjerne! I alle de mentale processer vi går igennem, er vores søvn et vigtigt fundament. For de fleste er nattesøvnen noget der kommer uden nogen særlige anstrengelser. Samtidig bliver vores søvn dog let påvirket af forskellige forhold, f.eks. ved fysisk eller psykisk sygdom. Faktisk findes der stort set ingen psykiske lidelser, hvor søvnen ikke er påvirket på den ene eller den anden måde.
Grundlæggende viden om søvn, samt effektiv psykologisk behandling ved hyppigt forekommende søvnforstyrrelser, er således væsentlig for både patientgrupper, sundhedsprofessionelle og resten af befolkningen.
Sted: UngeKirken, Nørre Allé 23K, 8000 Aarhus C


BEHANDLING AF ANGST, STRESS OG DEPRESSION MED ACT -ACCEPTANCE AND COMMITMENT THERAPY
ONSDAG D. 9. JUNI KL. 16.00-18.00
Ved psykoterapeut Jens E. Mortensen
ACT er en nyudvikling af kognitiv terapi, og det er en terapiretning, som efterhånden har vundet indpas inden for mange områder, hvor behandling indgår. Det være sig i forhold til stress, angst, depression, selvskade, kronisk smerte samt en lang række af psykiske vanskeligheder.
Budskabet i ACT: Er at vi skal lære at acceptere det ubehag, der ikke kan ændres eller kontrolleres på hensigtsmæssig måde. At ”holde det let” med medfølelse, alt imens vi vælger at rette vores opmærksomhed mod et liv baseret på vores livsværdier.
Målet med ACT er: At øge psykologisk fleksibilitet ved hjælp af teknikker inden for mindfulness, accept, værdiafklaring og engageret handling.
Sted: UngeKirken, Nørre Allé 23K, 8000 Aarhus C