Debatarrangementer

Forårets program

Gallo Huset afholder debatarrangementer om aktuelle emner, som afsluttes med spørgsmål og fri debat. Alle er velkomne, og prisen er 25 kr. Da der er begrænset antal pladser, anbefales det at I køber billetter på forhånd i Gallo Huset. Du kan også reservere plads ved at ringe til 86 18 81 60 og betale med Mobile Pay på forhånd.

Arrangementerne afholdes fortinsvis onsdag mellem kl. 16:30-18:30. Se nærmere og nyeste opdateringer om vores arrangementer her: https://www.facebook.com/pg/GalloHuset/events/

16/1: DEPRESSION/HJÆLP TIL PÅRØRENDE
Ved Henrik J. Mondrup og Anika Leth
Det kan være svært at vide, hvordan man skal agere som pårørende til depressionsramte og det kan være svært at finde den hjælp man har brug for. Det har Henrik og Anika prøvet og derfor har de startet hjemmesiden HjælpTilPårørende.dk. Hør deres historie og deltag i debatten.

23/1: RECOVERY – om at finde sin egen indre ekspert.
Ved Marianne Jahn
Et eventyr som Marianne fortalte til sin sønner, og som nu er blevet udgivet som bogen ”Fortællinger omkring et bjerg”, var i virkeligheden en del af Mariannes recoveryproces. Uden hun egentlig selv var klar over det.

30/1: NÅR TANKER DRILLER – slip overtænkning med MCT UDSOLGT
Ved Dorte Fløe Lemming, Psykolog ved ReView
Metakognitiv terapi (MCT) arbejder ikke med tankernes indhold, men ser på de processer der holder tankerne i gang. MCT er en ny og lovende terapiform til behandling af angst, OCD, depression og PTSD.

20/2: HÅB – håbet er for fremtiden, men grundlægges altid i nuet.
Ved Lars-Elias Anna Elena, ROSEBUD og OPTIMAL LIVSENERGI
Lars-Elias vil gerne byde på et mangfoldigt udvalg af erfaringsudvekslinger, redskaber, gaver, visdomsord, aktivering af menneskelige potentialer m.m. Kan det være en del af en recoveryproces? Lars-Elias er kinesiolog med egen klinik, og har studeret forskellige religioner. Kom og del dine erfaringer med andre.

13/3: PSYKIATRI OG RELIGION
Ved Anna Bojsen-Møller, tidligere hospitalspræst ved Aarhus Universitetshospital Risskov
Som hospitalspræst møder man ofte spørgsmål af eksistentiel og religiøs karakter. Det kan være om meningen med livet og døden, om Gud og det Onde, om skyld og skam. Dertil kommer, at man som psykisk sårbar ofte har religiøse forestillinger, som man har særligt brug for at dele med en præst.

20/3: BØRN OG DIAGNOSER
Ved Lisbeth Kortegaard, psykiater, Solvang Børne- og Ungdomspsykiatri.

27/3: ABC-METODEN
Ved Dannie Lønne Larsen, udviklingskonsulent, FrivilligCentret & Selvhjælp Danmark

03/4: KAMPEN OM RETTEN til at være en del af arbejdsmarkedet
Ved Thomas Ravn, Peer-netværket

10/4: NÅR TANKER DRILLER – gentagelse af arrangement fra 30/1
Ved Dorte Fløe Lemming, Psykolog ved ReView

25/4: HUKOMMELSE
Ved Louise Meldgaard Bruun, psykolog