Udstillinger

Gallo Huset tilbyder kunstnere at udstille en måned ad gangen. Udstillingen er ophængt på caféens vægge. Alle er velkomne til at udstille hos os. Dog har kunstnere med brugerbaggrund fortrinsret, men alle er velkomne til at henvende sig.

Det er gratis at udstille i Gallo Huset. Hvis du er interesseret i at udstille er du meget velkommen til at henvende dig til os på mail gallohuset@gallohuset.dk eller telefon 86 18 81 60.

Månedens udstiller i Gallo Huset i september er Ingrid Skadhede 👩‍🎨🎨
“Helt fra barndommen vidste jeg, jeg ville male rigtige billeder, når jeg blev stor. Det er ikke så nemt som barnet tror; man skal ha’ et sted at bo og lidt mad til maven, men som 18 årig startede jeg Horsens Porcelænsmaleri og Brænderi. Underviste på skoler om aften, fik købt en ovn og brændte og malede porcelæn og lavede guldarbejde for mig selv og kunder om natten. Jeg fik brugt pensler, men der blev ikke malet mange billeder. Efter 22 år lukkede jeg butikken og tog på kunsthåndværkerskole. Nordisk Fjer afholdt en konkurrence hvor jeg vandt første- og anden præmien. Efter skolen arbejdede jeg for en lærer på skolen. Derefter for Nordisk Fjer som designer fra 1977-86. Så først kom der for alvor gang i maleriet.”