Kaffevognen Ruby

Bliv barista i kaffevognen Ruby

Trænger du til at prøve noget nyt?

Hop med på kaffevognen og bliv en del af en ganske særlig arbejdsplads.

På Ruby-holdet er du med i et arbejdsfællesskab med højt til loftet og plads til forskellighed. Du bliver lært op som kaffevognsbarista og kommer med ud, når vi serverer kaffe til events i Aarhus.

I kaffevognen har vi et stærkt fællesskab af unge mennesker, hvor vi hjælper hinanden og sørger for at have det godt, imens vi arbejder. 

Du kan være med som frivillig eller i et fast forløb – vi tilpasser det din situation. Derfor kan vi også skrue på dine arbejdstimer, så om du er med et par timer om ugen eller mere, finder vi sammen ud af. Det vigtigste er, at det giver mening for dig – og du får plads til at prøve dig selv af i et nyt arbejde.

Vores visioner er at nedbryde tabuer om psykiske udfordringer og give mennesker nye muligheder i et rummende fællesskab. Vi vil skabe en arbejdsplads, hvor unge mennesker har plads til at prøve sig selv af – og have det sjovt imens.

Sådan kommer du med
Skriv ”Hej Ruby”, dit navn og alder til gallokaffebar@gmail.com, hvis du er nysgerrig. Så tager vi en snak om mulighederne. Det er helt uforpligtende og vi vil gerne høre fra dig.
Vil du booke Kaffevognen Ruby
Vores røde kaffebil rykker gerne ud til konferencer, messer, bryllupper og receptioner i Aarhus og omegn. Hvis du mangler god økologisk baristakaffe til dit event, så kan du leje kaffevognen Ruby! 

Hvorfor leje hos os?
Når du booker Gallos kaffevogn, støtter du en ganske særlig arbejdsplads. Kaffevognen er døbt Ruby og rummer mere end bare (rigtig god) baristakaffe. Vi giver plads til, at unge mennesker med psykiske udfordringer kan prøve sig selv af i et anderledes arbejdsmiljø.

Vores kaffe
Vores kaffe er altid økologisk og ristet til perfektion – det sørger det lokale mikroristeri Sydhavnskaffe i Aarhus nemlig for. Vi kan lave alle former for baristakaffe og tilbyder økologisk mælk og veganske alternativer – også til vores chai latte og veganske kakao. Har du brug for snacks til dit arrangement, kan vi desuden tage cookies eller kage med, når kaffebilen rykker ud. 

Lej Gallos kaffevogn
Du kan få et uforpligtende tilbud på leje af vores kaffevogn – skriv til gallokaffebar@gmail.com og hør nærmere.

Kontakt os i så god tid som muligt – så er chancerne størst for, at vi kan levere god kaffe til dit event.