Om os

Vision
Gallo Husets primære formål er at drive en informationscafé i Aarhus for at fremme åbenhed og viden om psykisk sygdom og sundhed.  Stedet drives af personer med erfaring med psykisk sårbarhed og de er med til at både opleve og demonstrere at der er mulighed for at komme sig efter en psykisk sygdom.  Gallo Huset arbejder for lettere tilgængelighed til information om psykiatri og socialpsykiatri samt informationer om psykiatriske tilbud i Aarhus kommune. Endvidere arbejdes der for at skabe og styrke sociale fællesskaber i Gallo Huset, som kan bidrage til at reducere ensomhed, øge livskvaliteten og fremme ressourcer hos udsatte borgere.

Debatarrangementer
Vi inviterer en udefrakommende oplægsholder, som med baggrund i sin faglighed holder et oplæg om et emne om psykisk sundhed, livskvalitet mv. Arrangementet afsluttes altid med debat.

Foredrag
Vi holder foredrag for uddannelsesinstitutioner og andre interesserede. Det er oftest en pakke med to foredrag. I det første fortælles om Gallo Aktiviteterne, recovery og empowerment – at komme sig. Det sidste er et personligt foredrag, hvor der fortælles om livet med en psykisk lidelse eller sårbarhed og det at komme videre.

Kaffebaren
Vores hyggelige Kaffebar med økologisk kaffe ligger i stueetagen. I lokalet ved siden af har vi et loungeområde, hvor der kan slappes af, spilles spil eller lignende.